Digeriñ al lañser pennañ

Roll ar gwerzhidadoù eurioù hervez ar broioù

Wikimedia roll

Hemañ zo ur roll eus ar gwerzhidoù-eur hervez ar broioù.

Gwerzhidoù-eur UTC ar bed (Genver 2019)
-9 (-8)
-8 (-7)
-8
-7 (-6)
-7
-6 (-5)
-6
-5 (-4)
-5
-4 (-3)
-4
-3 (-2)
-3
2½ (-1½)
-2
-1
-1 (0)
UTC 00
0 (+1)
+1 (+2)
+2
+2 (+3)
+3
+4
+4½
+5
+5¾
+6
+6½
+7
+8
+9
+10
+11
+12
+12 (+13)
+12¾ (+13¾)
+13 (+14)
Bro Niver Listenn Pennad
Banniel Afghanistan Afghanistan 1 UTC +04:30
Alamagn Alamagn 1 UTC +01:00 (CET) [1]
Albania Albania 1 UTC +01:00 (CET)
Flag of Algeria.svg Aljeria 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel Andorra Andorra 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel Angola Angola 1 UTC +01:00 (WAT) [2]
Antarktika Antarktika 10+ Antarktika n'eo ket ur Stad, met 10 rann-eur amofisiel zo.
Banniel Antigua-ha- Barbuda Antigua-ha-Barbuda 1 UTC −04:00 (AST) [3]
Flag of Côte d'Ivoire.svg Aod an Olifant 1 UTC±00:00
Banniel Aostralia Aostralia 8 UTC +05:00 — Enez Heard hag Inizi McDonald
UTC +06:30 — Inizi Cocos
UTC +07:00 (CXT)[4]Enez Christmas
UTC +08:00 (AWST) [5]Western Australia
UTC +09:30 (ACST)[6]Aostralia ar Su ha Tiriad an Hanternoz
UTC +10:00 (AEST) [7]Queensland, New South Wales, Tiriad Kêr-benn Aostralia, Victoria, Tasmania
UTC +10:30 — Enez Lord Howe
UTC +11:30 (NFT)[8]Enez Norfolk
Aostria Aostria 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel Arabia Saoudat Arabia Saoudat 1 UTC +03:00 (Arabia Standard Time)
Banniel Arc'hantina Arc'hantina 1 UTC −03:00 (ART) [9]
Banniel Armenia Armenia 1 UTC +04:00
Banniel Azerbaidjan Azerbaidjan 1 UTC +04:00
Banniel Bahamas Bahamas 1 UTC −05:00 (EST) [10]
Banniel Bahrein Bahrein 1 UTC +03:00
Banniel Bangladesh Bangladesh 1 UTC +06:00 (BST) [11]
Banniel Barbados Barbados 1 UTC −04:00
Banniel Belgia Belgia 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel Belize Belize 1 UTC −06:00
Benin Benin 1 UTC +01:00 (WAT)
Banniel Belarus Belarus 1 UTC +03:00 (FET) [12]
Banniel Bhoutan Bhoutan 1 UTC +06:00 (BTT) [13]
Flag of Myanmar (1974–2010).svg Birmania 1 UTC +06:30 (MST) [14]
Bolivia Bolivia 1 UTC −04:00
Banniel Bosnia-ha-Herzegovina Bosnia-ha-Herzegovina 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel Botswana Botswana 1 UTC +02:00 (CAT) [15]
Flag of Brazil.svg Brazil 4 UTC −05:00 (Eur Brasília −2) — Acre ha mervent AmazonasUTC −04:00 (Eur Brasília −1) — Amazonas, Mato Grosso, Mato Grosso do Sul, Rondônia, Roraima, Acre
UTC −03:00 (Eur Brasília) — Sudeste, Su, Nordeste (war-bouez un toullad inizi), Goias, Distrito federal, Tocantins, Pará, Amapá
UTC −02:00 (Eur Brasília +1) — Inizi Fernando de Noronha, Trindade e Martim Vaz, Atoll das Rocas, Inizi Pêr ha Paol
Bro-C'hall Bro-C'hall 13 UTC −10:00 — An darn vrasañ eus Polinezia C'hall
UTC −09:30 — Inizi Markiz
UTC −09:00 — Inizi Gambier
UTC −08:00 — Clipperton
UTC −04:00 (AST) [16]Guadeloupe, Martinik, Saint-Barthélemy, Saint-Martin
UTC −03:00 — Gwiana c'hall
UTC −02:00 — Saint-Pierre-et-Miquelon
UTC +01:00 (CET) — Frañs vrobennat ha Korsika
UTC +03:00 — Mayotte
UTC +04:00 — La Réunion, an Inizi Strewet - Inizi Crozet
UTC +05:00 — Inizi Kergelenn, Enez Sant-Paol, Amsterdam Nevez
UTC +11:00 — Kanaky
UTC +12:00 — Wallis ha Futuna
Brunei Brunei 1 UTC +08:00
Bulgaria Bulgaria 1 UTC +02:00 (EET) [17]
Burkina Faso Burkina Faso 1 UTC±00:00
Banniel Burundi Burundi 1 UTC +02:00 (CAT) [18]
Chile Chile 2 UTC −06:00 — Enez Pask
UTC −04:00 — Chile ar c'hevandir
Banniel Costa Rica Costa Rica 1 UTC −06:00
Banniel Danmark Danmark 5 UTC −04:00 — Thule Air Base e GrønlandUTC −03:00 — An darn vrasañ eus Grønland, aodoù didud ar c'hornôg hag ar su e-barzh
UTC −01:00 — Ittoqqortoormiit ha trowardroioù kontelezh Tunu
UTC±00:00 — (GMT) [19] — Savlec'h meteorologel DanmarkshavnUTC +01:00 — (CET) — Danmark vrobennat
Banniel Djibouti Djibouti 1 UTC +03:00 (EAT) [20]
Flag of Dominica.svg Dominika 1 UTC −04:00
Banniel Ecuador Ecuador 2 UTC −06:00 (GALT) [21]Inizi Galápagos
UTC −05:00 (Eur Ecuador) — Ecuador ar c'hevandir
Egipt Egipt 1 UTC +02:00 (EET) [22]
El Salvador El Salvador 1 UTC −06:00
Banniel an Emirelezhioù Arab Unanet Emirelezhioù Arab Unanet 1 UTC +04:00
Banniel Eritrea Eritrea 1 UTC +03:00 (EAT)
Estonia Estonia 1 UTC +02:00 (EET)
Etiopia Etiopia 1 UTC +03:00 (EAT)
Banniel Fidji Fidji 1 UTC +12:00
Filipinez Filipinez 1 UTC +08:00 (PHT) [23]
Banniel Finland Finland 1 UTC +02:00 (EET)
Gabon Gabon 1 UTC +01:00 (WAT)
Banniel Gambia Gambia 1 UTC±00:00
Ghana Ghana 1 UTC±00:00
Banniel Grenada Grenada 1 UTC −04:00
Gres Gres 1 UTC +02:00 (EET)
Banniel Ginea Ginea 1 UTC±00:00
Banniel Ginea ar C'heheder Ginea ar C'heheder 1 UTC +01:00 (WAT)
Banniel Ginea-Bissau Ginea-Bissau 1 UTC±00:00
Guatemala Guatemala 1 UTC −06:00
Guyana Guyana 1 UTC −04:00
Haiti Haiti 1 UTC −05:00
Hong Kong Hong Kong (Sina) 1 UTC +08:00 (HKT) [24]
Hungaria Hungaria 1 UTC +01:00 (CET)
India India 1 UTC +05:30 (IST) [25]
Banniel Indonezia Indonezia 3 UTC +07:00 (WIST) [26] — Inizi Sumatra ha Jawa, proviñsoù Kalimantan ar C'hornôg ha Kalimantan Kreiz
UTC +08:00 (CIST) [27]Sulawesi, Inizi Bihan Sunda (Bali enno), proviñsoù Kalimantan ar Reter ha Kalimantan ar Su
UTC +09:00 (EIST) [28]Inizi Maluku ha Papoua ar C'hornaoueg
Flag of the Marshall Islands.svg Inizi Marshall 1 UTC +12:00
Inizi Salomon Inizi Salomon 1 UTC +11:00
Banniel Irak Irak 1 UTC +03:00
Banniel Iran Iran 1 UTC +03:30 (IRST) [29]
Iwerzhon Iwerzhon 1 UTC±00:00 (WET)
Banniel Island Island 1 UTC±00:00
Banniel Israel Israel 1 UTC +02:00 (IST) [30]
Flag of Italy.svg Italia 1 UTC +01:00 (CET)
Izelvroioù Izelvroioù 2 UTC −04:00 (AST) — Kumunioù KaribUTC +01:00 (CET) — An darn vrasañ eus an izelvroioù.
Jamaika Jamaika 1 UTC −05:00
Banniel Japan Japan 1 UTC +09:00 (JST) [31]
Banniel Jordania Jordania 1 UTC +03:00
Banniel Jorjia Jorjia 1 UTC +04:00
Kab Glas Kab Glas 1 UTC −01:00 (CVT) [32]
Banniel Kambodja Kambodja 1 UTC +07:00
Banniel Kameroun Kameroun 1 UTC +01:00 (WAT)
Banniel Kanada Kanada 6 UTC −08:00 (PT) [33] — An darn vrasañ eus British Columbia ; Tungsten ; Tiriadoù ar Gwalarn ha mengleuz Cantung e Tiriadoù ar Gwalarn ; Yukon
UTC −07:00 (MT) [34]Alberta ; un tamm eus reter British Coumbia ; an darn vrasañ eus Tiriadoù ar Gwalarn ; Nunavut (er c'hornôg da 102° K hag an holl gumuniezhoù e rannvro Kitikmeot) ; Lloydminster ha trowardroioù, Saskatchewan
UTC −06:00 (CT) [35]Manitoba ; Nunavut (etre 85° K et 102° K hep kontañ rann gornôgel Enez Southampton) ; Ontario ar gwalarn er c'hornôg da 90° K war-bouez lod lec'hioù ha takad al lenn Big Trout er reter da 90° K ; Saskatchewan war-bouez Lloydminster
UTC −05:00 (ET) [36] — Nunavut er reter da 85° K hag Enez Southampton en he fezh ; Ontario er reter da 90° K (war-bouez takad al lenn Big Trout) ha takadoù er c'hornaoueg ; an darn vrasañ eus Québec
UTC −04:00 (AT) [37]Labrador war-bouez beg ar gevred ; New Brunswick ; Nova Scotia, Enez ar Priñs Edward ; reter Québec
UTC −03:30 (NT) [38] — Labrador ar Gevred ; Douar-Nevez
Banniel Kazakstan Kazakstan 2 UTC +05:00 — Kazakstan ar C'hornog
UTC +06:00 — Kazakstan ar Reter
BannielKenya Kenya 1 UTC +03:00 (EAT)
Kiprenez Kiprenez 1 UTC +02:00 (EET)
Banniel Kirgizstan Kirgizstan 1 UTC +06:00
Banniel Kiribati Kiribati 3 UTC +12:00 — Tungaru
UTC +13:00 — Inizi Pinikiti
UTC +14:00 — Inizi al Linenn
Kolombia Kolombia 1 UTC −05:00
Flag of the Comoros.svg Komorez 1 UTC +03:00 (EAT)
Banniel Republik Poblel ha Demokratel Korea Korea an Norzh 1 UTC +09:00
Republik Korea Republik Korea 1 UTC +09:00 (KST) [39]
Koweit Koweit 1 UTC +03:00 (Arabia Standard Time)
Kroatia Kroatia 1 UTC +01:00 (CET)
Kuba Kuba 1 UTC −05:00
Banniel Laos Laos 1 UTC +07:00
Latvia Latvia 1 UTC +02:00 (EET)
Banniel Lesotho Lesotho 1 UTC +02:00
Banniel Liban Liban 1 UTC +02:00 (EET)
Liberia Liberia 1 UTC±00:00
Banniel Libia Libia 1 UTC +01:00
Liechtenstein Liechtenstein 1 UTC +01:00 (CET)
Lituania Lituania 1 UTC +02:00 (EET)
Luksembourg Luksembourg 1 UTC +01:00 (CET)
Makao Makao (Sina) 1 UTC +08:00 (Macau Standard Time)
Flag of Madagascar.svg Madagaskar 1 UTC +03:00 (EAT)
Makedonia Makedonia an Norzh 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel Malawi Malawi 1 UTC +02:00 (CAT)
Banniel Malaysia Malaysia 1 UTC +08:00 (Malaysian Standard Time)
Banniel Maldivez Maldivez 1 UTC +05:00
Mali Mali 1 UTC±00:00
Malta Malta 1 UTC +01:00 (CET)
Maroko Maroko 1 UTC±00:00 (WET)
Banniel Maouritania Maouritania 1 UTC±00:00
Banniel Mec'hiko Mec'hiko 4 UTC −08:00 (Takad 4 – Gwalarn) — Kalifornia-Izel
UTC −07:00 (Takad 3 – Meurvor Habask) — Kalifornia-Izel ar Su, Chihuahua, Nayarit, Sinaloa ha Sonora
UTC −06:00 (Takad 2 – Kreiz) — An darn vrasañ eus Mec'hiko
UTC −05:00 (Takad 1 – Gevred) — Quintana Roo
Banniel Mikronezia Mikronezia 2 UTC +10:00 — Stadoù Chuuk ha Yap
UTC +11:00 — Stadoù Kosrae ha Pohnpei
Banniel Moldova Moldova 1 UTC +02:00 (EET)
Monako Monako 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel Mongolia Mongolia 2 UTC +07:00 — Proviñsoù Khovd, Uvs ha Bayan-Ölgii
UTC +08:00 — An darn vrasañ eus Mongolia
Montenegro Montenegro 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel Mozambik Mozambik 1 UTC +02:00 (CAT)
Banniel Namibia Namibia 1 UTC +01:00 (WAT)
Banniel Nauru Nauru 1 UTC +12:00
Banniel Nepal Nepal 1 UTC +05:45 (Nepal Time)
Banniel Nicaragua Nicaragua 1 UTC −06:00
Banniel Niger Niger 1 UTC +01:00 (WAT)
Nijeria Nigeria 1 UTC +01:00 (WAT)
Banniel Norvegia Norvegia 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel Oman Oman 1 UTC +04:00
Ouganda Ouganda 1 UTC +03:00 (EAT)
Banniel Ouzbekistan Ouzbekistan 1 UTC +05:00 (Uzbekistan Time)
Banniel Pakistan Pakistan 1 UTC +05:00 (PKT) [40]
Banniel Palau Palau 1 UTC +09:00
Banniel Panamá Panamá 1 UTC −05:00
Banniel Papoua Ginea-Nevez Papoua Ginea-Nevez 2 UTC +10:00 An dran vrasañ eus ar vro
UTC +11:00 — Proviñs Bougainville
Paraguay Paraguay 1 UTC −04:00
Banniel Perou Perou 1 UTC −05:00
Banniel Polonia Polonia 1 UTC +01:00 (CET)
Portugal Portugal 2 UTC −01:00 — Azorez
UTC±00:00 (WET)Madeira ha Portugal vrobennat
Banniel Qatar Qatar 1 UTC +03:00 (Arabia Standard Time)
Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg Kongo (RD) 2 UTC +01:00 (WAT) — Rann gornôgel ar vro
UTC +02:00 (CAT) — Rann reterel ar vro
Republik Dominikan Republik Dominikan 1 UTC −04:00
Flag of the Republic of the Congo.svg Republik Kongo 1 UTC +01:00 (WAT)
Kreizafrika Kreizafrika 1 UTC +01:00 (WAT)
Republik Tchek Tchekia 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel ar Rouantelezh Unanet Rouantelezh-Unanet 9 UTC −08:00 — Inizi Pitcairn
UTC −05:00 — Inizi Cayman, Inizi Turks ha Caicos]
UTC −04:00 (AST) — Anguilla, Bermuda, Inizi Gwerc'h Breizh-Veur, Enez Montserrat
UTC −03:00 (FKST) [41]Inizi Falkland
UTC −02:00 — Georgia ar Su hag Inizi Sandwich ar Su
UTC±00:00 — Tiriad pennañ ar Rouantelezh-Unanet, Saint Helena, Ascension ha Tristan da Cunha, Gwernenez, Manav, Jerzenez
UTC +01:00 (CET) — Gibraltar
UTC +02:00
(EET)Akrotiri ha Dhekelia
UTC +06:00 — Tiriad Meurvor Indez Breizh-Veur
Banniel Roumania Roumania 1 UTC +02:00 (EET)
Banniel Rusia Rusia 11 UTC +02:00 (KALT) [42]Oblast Kaliningrad
UTC +03:00 (MSK) [43] — Hogos holl Rusia en Europa hag an holl hentoù-houarn er Rusia
UTC +04:00 (SAMT) [44]Oblast Astrac'han, Oblast Samara, Oudmourtia, Oulianovsk, Oblast Saratov
UTC +05:00 (YEKT) [45]Bachqortostan, Oblast Tchelyabinsk, C'hantia-Mansia, Oblast Kourgan, Oblast Orenbourg, Krai Perm, Oblast Sverdlovsk, Oblast Tchelyabinsk hag Oblast Tyoumen
UTC +06:00 (OMST) [46]Oblast Omsk
UTC +07:00 (KRAT) [47]Krai an Altay, Repukik an Altay, C'hakasia, Krasnoyarsk, Touva, Oblast Kemerovo, Oblast Novosibirsk hag Oblast Tomsk
UTC +08:00 (IRKT) [48]Bouryatia hag Oblast Irkoutsk
UTC +09:00 (YAKT) [49]Oblast Amour, Republik Sac'ha ar c'hornôg, Zabaykalskyi
UTC +10:00 (VLAT) [50]Oblast Emren Yuzev, Khabarovsk, Primorskyi ha kreiz Republik Sac'ha
UTC +11:00 (MAGT) [51] — Republik Sac'ha ar reter, Oblast Magadan hag Oblast Sac'halin
UTC +12:00 (PETT) [52]Kamtchatka ha Tchoukotka
Banniel Rwanda Rwanda 1 UTC +02:00 (CAT)
Banniel Saint Kitts ha Nevis Saint Kitts ha Nevis 1 UTC −04:00
Samoa Samoa 1 UTC +13:00
Banniel Sant-Visant-hag-ar-Grenadinez Sant-Visant hag ar Grenadinez 1 UTC −04:00
Flag of Saint Lucia.svg Santez-Lusia 1 UTC −04:00
Banniel San Marino San Marino 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel São Tomé ha Príncipe São Tomé ha Príncipe 1 UTC +01:00
Senegal Senegal 1 UTC±00:00
Flag of Serbia.svg Serbia 1 UTC +01:00 (CET)
Sechelez Sechelez 1 UTC +04:00 (Seychelles Time)
Banniel Sierra Leone Sierra Leone 1 UTC±00:00
Banniel Sina Sina 1 UTC +08:00 (CST) [53]
Banniel Singapour Singapour 1 UTC +08:00 (SST) [54]
Siria Siria 1 UTC +02:00 (EET)
Slovakia Slovakia 1 UTC +01:00 (CET)
Slovenia Slovenia 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel Somaliaa Somalia 1 UTC +03:00 (EAT)
Banniel Soudan Soudan 1 UTC +02:00
Banniel Soudan ar Su Soudan ar Su 1 UTC +03:00 (EAT)
Banniel Spagn Spagn 2 UTC±00:00 (WET)Kanariez
UTC +01:00 (CET) — Balearez ha Spagn ar c'hevandir
Banniel Sri Lanka Sri Lanka 1 UTC +05:30 (SLT) [55]
Banniel ar Stadoù-Unanet Stadoù-Unanet 11[56][57] [58] UTC −12:00 (nann offisiel) — Baker Island ha Howland Island
UTC −11:00 (ST) [59]Samoa Amerikan, Enez Jarvis, Kingman Reef, Atoll Midway hag Atoll Palmyra
UTC −10:00 (HT) [60]Hawaii, an darn vrasañ eus Inizi an Aleouted, Atoll Johnston
UTC −09:00 (AKT) [61] — An darn vrasañ eus Alaska
UTC −08:00 (PT) [62]Kalifornia, Washington, Idaho, Nevada (war-bouez West Wendover), Oregon (war-bouez Kontelezh Malheur)
UTC −07:00 (MT) [63]Colorado, Montana, New Mexico, Utah, Wyoming ; lodennoù eus Arizona ; Idaho ar su ; West Wendover e Nevada ; Ar darn vrasañ eus Kontelezh Malheur en Oregon ; Der c'hontelezh e Kansas ; trederenn gornôgelañ Nebraska ; eizh kontelezh e mervent North Dakota ; Kenton en Oklahoma ; hanterenn gornoôgel South Dakota ; teir c'hontelezh e Texas
UTC −06:00 (CT) [64]Alabama, Arkansas, Illinois, Iowa, Louisiana, Minnesota, Mississippi, Missouri ha Wisconsin ; Kansas war-bouez 4 c'hontelezh ; div drederenn reterañ Nebraska ; hogos holl North Dakota ; Oklahoma war-bouez Kenton ; hanterenn reterañ South Dakota ; Texas war-boues kontelezhioù El Paso ha Hudspeth ; Florida dindan Alabama ; Indiana ar gwalarn hag ar mervent ; hanterenn gornôgel Kentucky ; 4 c'hontelezh e Michigan ; [[Tennessee ar c'hornôg hag ar c'hreiz
UTC −05:00 (ET) [65]Connecticut,Delaware, Georgia, Maine, Maryland, Massachusetts, New Hampshire, New Jersey, New York, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, Vermont, Virginia, West Virginia ; darn eus Florida ; hogos holl Indiana ; 60% eus Kentucky ar reter ; Michigan war-bouez 4 c'hontelezh ; Tennessee ar reter ; Phenix City en Alabama (nann ofisiel)
UTC −04:00 (AST) [66]Puerto Rico hag Inizi Gwerc'h SUA
UTC +10:00
(ChT) [67]Hagåtña (Guam) ha Saipan (Mariana an Norzh
UTC +12:00 (nann ofisiel) — Enez Wake, McMurdo Station en Antarktika hag Amundsen–Scott South Pole Station en Antarktika ivez.
Banniel Suafrika Suafrika 2 UTC +02:00 (SAST) [68] Tiriad pennañ
UTC +03:00 (EAT) Enez ar Priñs Edouarzh
Suis Suis 1 UTC +01:00 (CET)
Surinam Surinam 1 UTC −03:00
Banniel Sveden Sveden 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel Swaziland Swaziland 1 UTC +02:00
Banniel Tadjikistan Tadjikistan 1 UTC +05:00
Banniel Taiwan Taiwan 1 UTC +08:00
Tanzania Tanzania 1 UTC +03:00 (EAT)
Tchad Tchad 1 UTC +01:00 (WAT)
Banniel Thailand Thailand 1 UTC +07:00
Banniel Timor ar Reter Timor ar Reter 1 UTC +09:00
Togo Togo 1 UTC±00:00
Tonga Tonga 1 UTC +13:00
Banniel Trinidad ha Tobago Trinidad ha Tobago 1 UTC −04:00
Tunizia Tunizia 1 UTC +01:00 (CET)
Banniel Turkia Turkia 1 UTC +03:00
Banniel Turkmenistan Turkmenistan 1 UTC +05:00
Tuvalu Tuvalu 1 UTC +12:00
Banniel Ukraina Ukraina 1 UTC +02:00 (EET)
Flag of Uruguay.svg Uruguay 1 UTC −03:00
Banniel Vanuatu Vanuatu 1 UTC +11:00
Banniel Vatikan Vatikan 1 UTC +01:00 (CET)
Venezuela Venezuela 1 UTC −04:00
Banniel Viêt Nam Viêt Nam 1 UTC +07:00
Banniel Yemen Yemen 1 UTC +03:00
Zambia Zambia 1 UTC +02:00 (CAT)
Banniel Zeland-Nevez Zeland-Nevez 5 UTC −11:00 — Niue
UTC −10:00 — Inizi Cook
UTC +12:00 — An darn vrasañ eus Zeland-Nevez
UTC +12:45 — Inizi Chatham
UTC +13:00 — Tokelau
Banniel Zimbabwe Zimbabwe 1 UTC +02:00 (CAT)

NotennoùAozañ

  1. Central European Time.
  2. West Africa Time.
  3. Atlantic Standard Time Zone.
  4. Christmas Island Time
  5. Australian Western Standard Time.
  6. Australian Central Standard Time
  7. Australian Eastern Standard Time.
  8. Norfolk (Island) Time.
  9. Argentina Time.
  10. Eastern Time Zone.
  11. Bangladesh Standard Time.
  12. Further-eastern European Time.
  13. Bhutan Time.
  14. Myanmar Standard Time.
  15. Central Africa Time.
  16. Atlantic Standard Time.
  17. Eastern European Time.
  18. Central Africa Time.
  19. Greenwich Mean Time.
  20. East Africa Time.
  21. Galápagos Time.
  22. Eastern European Time.
  23. Philippine Standard Time.
  24. Hong Kong Time.
  25. Indian Standard Time.
  26. Western Indonesian Standard Time.
  27. Central Indonesian Standard Time.
  28. Eastern Indonesian Standard Time.
  29. Iran Standard Time.
  30. Israel Standard Time.
  31. Japan Standard Time.
  32. Cape Verde Time.
  33. Pacific Time Zone.
  34. Mountain Time Zone.
  35. Central TimeZone.
  36. Eastern Time Zone.
  37. Atlantic Time Zone.
  38. Newfoundland Time Zone.
  39. Korean Standard Time.
  40. Pakistan Standard Time.
  41. Falkland Islands Standard Time.
  42. Kaliningrad Time.
  43. Moscow Time
  44. SamaraTime.
  45. Yekaterinburg Time
  46. Omsk Time.
  47. Krasnoyarsk Time.
  48. Irkoutsk Time.
  49. Yakoutsk Time.
  50. Vladivostok Time.
  51. Magadan Time.
  52. Kamtchatka Time.
  53. Chinese Standard Time.
  54. Singapore Standard Time.
  55. Sri Lanka Time.
  56. Trizek Stad zo rannet etre div werzhid-eur.
  57. (en) Cornell Law School
  58. (en) ThoughtCo
  59. Samoa Time Zone.
  60. Hawaii–Aleutian Time Zone.
  61. Alaska Time Zone.
  62. Pacific Time Zone.
  63. Mountain Time Zone.
  64. Central Time Zone.
  65. Eastern Time Zone.
  66. Atlantic Standard Time.
  67. Chamorro Time Zone.
  68. South Africa Standard Time.